Keluar darah waktu hamil 2 bulan

Saya ada keluar darah warna coklat waktu hamil 2 bulan..apakah itu yer?

3 Balas

kalau sekadar spotting tu normal sebab baby nak menempel pada dinding rahim.. tapi klau banyak dan berpanjangan boleh terus ke hospital takut tanda awal keguguran.. ada rasa sakit tak?

better gi klinik. nnti dr scan. kalau bby ok je, dr pntau lah nnti. xyah risau. gi je klinik dulu ok. moga dipermudahkan urusan dan selamat semuanye🙏🏼

Salam hai puan .. ada updte terkini tk pasal ni