Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?

Morning semua, macam mana minggu pertama bulan baru😘 Jom share sikit kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?😍 Ye lah, kadang ada yang berlainan personaliti kan. Ke ada ramai yang sama personaliti dengan pasangan masing-masing?🥰 Komen jom nak tengok sikit 💖

Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?
386 Balas

A,b dan c . Kenal dari zaman sekolah jadinya dari dulu kami suka bergurau gelak .. 🤣 romantik tu bila berduaan . Skrnh bila pregnant kerap rindu suami tak boleh pisah kejap . Gitu lah