Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?

Morning semua, macam mana minggu pertama bulan baru😘 Jom share sikit kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?😍 Ye lah, kadang ada yang berlainan personaliti kan. Ke ada ramai yang sama personaliti dengan pasangan masing-masing?🥰 Komen jom nak tengok sikit 💖

Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?
386 Balas

A,B,C dari sebelum kawin sampailah anak otw 2 & semoga kekal cmni sampai meninggal🤣

sy n suami A B C,dri start knl smpi dh anak 4,sbb kami same² sporting☺️

A B C E kotttt.. Haha.. Seronok baca komen mommies kat bawah ni😍😍

A B C sampai kawan-kawan cakap kitorang belangkas asyik berkepit je.

Annoyingggggg..suka sgt dia nyakat bini dia kdg2 naik darah ooii.

B, C & E tapi kami PJJ diatas sebab tugasan masing-²

C. penuh gurau tawa.. suami kuat loya buruk 😄

E.. 2+1 coming sooo soon anak penyeri kehidupan

penuh gurau tawa..alhamdulillah..ceria rumah..

i biasa2 je..kadang luar biasa.ehh gisau..