Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?

Morning semua, macam mana minggu pertama bulan baru😘 Jom share sikit kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?😍 Ye lah, kadang ada yang berlainan personaliti kan. Ke ada ramai yang sama personaliti dengan pasangan masing-masing?🥰 Komen jom nak tengok sikit 💖

Kalau dengan pasangan, anda yang mana satu?
386 Balas

B dengan C , And paling rasa romantik husband sentiasa buat kerja2 rumah… Sejak kahwin tak pernah saya sentuh mesin basuh 😅 Bagi saya tu definisi paling romantik 🥰😂😂😂😂