Mtk Pcerahan

Morning mommy2 all.. Nk tya normal ke 35 n 36weeks kerap mbuang air bsr.. Sllu skit prut nk mbuang sdgkn xmkn pape.. Sblm ni sllu smbelit, skrg saat2 akhir.. Asyk mmulass je prut.. Isau lak

1 Balas

get ready kalau memulas tu atau mngkin awak slh mkn pape. kalau blh biarlah brsalin 38 weeks

5y ago

Sy xmkn pape..sblm ni xde pn.. Sjk 35weeks..prut strt mmulas wlupn xmkn pape.. Tp msk toilet kdgkn nk teran sgt xbrpa brani..