Mtk Pdapat

Mommy all.. Nk tya normal ke bru 33mggu.. Tp kdg2 skit prut smpai asa xblh nk bgun, pas 2 blkg trsa skit sgt2. Ltk bntal pn still trsa sgt skit.. Nk ckp bsalin awl lg..ad cra nk legakn x

2 Balas

Normal sis de org preg awal da sakit sakit saya selalu sapu minyak je urut sebelum tdo sebb baby dalam perut makin aktif membesar sihat mmg akan rasa mcm tu

5y ago

👍🏻😊

Urut2 manja. Minta tlg asben urutkan.. Baring, bykkan berehat.. Mayb jgak braxton hicks. Bertabahlah ye sis..

5y ago

Tq