Perut asyk lapar.

Hai mumy2. Nk tya normal ke ngndung ank no 2 prut asyk lpar wlupn bru mkn 2jam lepas.. Sy bru 6mggu 4hari..prut asyk bbunyi lpar. Blh bg cdgn x ap2 mknan y blh bt kyg.. #advicepls

2 Balas

normal! kena sediakan snack mcm kekacang utk mengunyah. lagipun bagus utk perkembangan otak bayi time 1st trimester ni. minum susu mungkin bantu kenyangkan perut tu.

Hihi sama la saya sis. Saya nak mengunyah je mulut ni. Masa awal awal pregnant tu saya main bantai je makan semua. Tapi skrg saya makan buah utk mengunyah.

3y ago

2 la.. Asyk nk mkn je kje..