xjd test bsp ?

Morning mommies...haritu minum air gula...mkn plak after amik darah...now xjd amik darah sbb minum susu after 10pm...huhuhu...lemahnya pengetahuan sy bab2x ni...ada x yg sudi bg procedure yg sbenar2xnya for the whole day 1 day before bsp test? ☹

2 Balas

Should start your fast as early as 10pm. Means kalau nak minum sangat, just go for a plain water. Then pergi lah KK awal sebab nanti lagi lama kena puasa kalau pergi lewat. Kena ambil darah puasa tu dulu (pre level). Then kena minum air gula. Tunggu 2 jam ambil darah semula (post level). After that baru boleh makan.

Awak nak tau utk minum air gula ke utk bsp?

5y ago

Owh...tq myra....