BSP test result lain2.. kenapa ye

Agak2 kenapa ye mcm ni? Ada sapa2 result sama x? Tiap kali buat BSP, walaupun amik darah yang sama, test result mesti lain2..... Sy cucuk jari tgh, jari manis, beza jauh sgt.... Sy cucuk jari tgh and amik darah yang sama, tp strip test berlainan pn jawapn lain2..... Sy tnya csin pn mcm tu,,,, ni satu penganiayaan ni 🤣🤣

BSP test result lain2.. kenapa ye
1 Balas

better stick jari yg sama mcm kk buat.

1y ago

Sy ikut WHO guideline sis... tp cerita skg darah yg sama, test guna strip lain2 tp result lain2...