air gula & bsp

Hi mommies. Haritu sy minum air gula, bacaan first 5.26 (pen merah🤣) & lepas minum 5.3 je resultnya. 1 time sy buat bsp pun bacaan first je yg dapat pen merah (5.3), yg after breakfast, lunch, dinner semua lingkungan 5.3-5.6 sahaja. Ada tips tak nak turunkan bacaan first tu? Sy confused jugak, sbb kan puasa dari jam 10pm malam sebelum tu, tp bacaan atas pagar jugak 😅

2 Balas

Last mkn malam pukul berapa? Sy mula2 bsp mcm tu. Pastu last mkn kul8 mlm, esoknya buat bsp. Okay..

4y ago

Sy lewatkan waktu dinner malam sebelum tu, makan pukul 9.30pm sbb sy takut hypo nak tunggu giliran kat kk pagi esoknya tu. Nnt sy try dinner pukul 8pm pulak. Thank you sis 👍🏻

Sebelum tido, try minum lemon suam. Sy buat result pagi tu elok je. 😊

4y ago

Thank you sis 🤗