ITEM BABY & BERPANTANG

Morning mommies, boleh tidak bgtau saya list brg penting yg harus d beli utk baby & berpantang nnt? Saya blurr mahu beli apa, tkut trbeli bnda yg x berfaedah. Nak beli sikit2, tkut beli sekaligus trbeliak mata mmbyr d kaunter nnt ? beli sikit tidak trasa coast tu.

1 Balas

Beli pakaian baby ckit2.beli yg set sdia Ada sluar,baju n srung kaki/tangan tu.pampers,minyak angin bayi.set berpantang in ikut ibu jugak.kalau rsa no beli,beli.saya x beli Pon Dari anak 1st lgi.sya cuma beli losyen halia panas dherbs,bengkung,minyak angin panas je .tu je utk berpantang.