mengandung + sinus....

morning...hi momies smue...nak tya...ada x kat sini yang tgah prggy n mghidap cronic [email protected] petua x utk control slain pantang makan ye....kkadang risau anything hapend dekat bby sbb bersin mcam nk trcabut hidung+ nk tdo pun susah sbab blocking nose...sbelum ni ni consume ubat dr doctor...tp steroid n anti histamine so kena la stop..huhuu.....

1 Balas

Mak saya duku mgandung n ada resdung..dia selalu tumbuk kunyit sapu kat hidung..tapi pastikan penyediaan bersih..

5y ago

boleh try ni.. tq sis