Resdung macam dah teruk sangat

Ada x mommies yang ada resdung sejak sebelum pregnant?hidung gatal,mata gatal..paling x tahan bersin non stop smpi 10x baru dpt rest..boleh x cuci hidung dgn neilmed sinus rinse??#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

hi mommy. sorry sy tkde pengalaman mcm mommy tp sy suggest mommy consult dulu dgn doc/nurse yg periksa mommy dan kandungan. kalau product yg mommy mention tu mcm product yg sy sertakan tu,mmg ada tertulis safe during pregnancy tp sbbkn sy tk pernah guna jd sy tk berani nk kata boleh atau tak. better consult dulu.

2y ago

Terima kasih puan sebab sudi bagi pendapat dan saranan☺️