Keputihan

Hi mommies... Nak tanya la... Sy preg 4 bln... Dlm mgu lepas rse nye kena keputihan... Skrg ni bertukar warna ke kuningan sikit.. Tapi x gatal... Sy risau.. Apa jenis ubat yg sy boleh consume ya.. 1 lg, sy bru lpas baik demam.. Tp batuk non stop smpi tdo mlm pun xboleh.. Mcm2 petua dah buat tp x jgk hilang... Bntu sy yaa... Sy syg kn bby sy... ???

1 Balas

Sy sarankan pie klinik n ty doc..sbb doc akan bg ubat utk merawat keputihan