Size perut

Morning ibu2... saje nk Share stori ni.. td ade terserempak dgn sorg kawan ni kt tempat keje tp lain2 department... dr cara die berjalan nmpk mcm die preknen...tp sy x nk tegur sbb die pakai jaket.. so, x nmpk perut die.. die dtg dekat sy tnye da brape bulan skrg... sy ckp da 8 bulan... die pon terkejut.. waaaa.. sama la kite.. sy pon da 8 bulan. tp riak wajah die mmg nmpk lain.. sy tnye die knape.. sambil2 die bukak jaket die, die ckp ramai org tegur perut die kecik...die tnye sy knape perut sy besar... sy cuma bgtau dekat die, perut kecik ke, perut besar ke, xde istimewa ape2 pon... janji bayi dlm perut tu sihat sempurna.. baru la nmpk air muka die ceria semula... law x, die ckp, mmg die rase risau je... utk kaum ibu yg tgh preggy skrg ni, law tgk size perut kite x sama dgn size perut ibu yg lain, jgn risau tau... mgkin tu faktor tubuh badan kite jgk... janji bayi dlm kandungan kite sehat dan membesar dgn baik... enjoy your journey...

3 Balas

Sy pun skg preggy 8 bulan tp Besar Dr officemate. Org asik Kate perut sy Besar jee. Hahah. So sy jawab maybe ikut husband