keadaan bby

Salam mommy2 smua... Juz nk tnye ckit, mommy biase x bby dlm perut usia kndungan 35+mggu bby dduk senget.. Misi cek semlm, die kate bby dduk senget ni.. Kple mmg kt bwh, tp bkn btul2 kt tgh, die menyenggeng... Die silang dlm perut mommy... Yg sy rsau, die blh dduk nrmal blk x? Mksdnye dduk elok kt tmpt die nk kluar nnt.. Tkot jgk sy.. Kot2 mommy ade pengalmn cmni.. Tq mommy2... ?

1 Balas

Nt 37w scan balik. Mgkin bby tgh cari lubang tu. Bykkn bersujud.

5y ago

Tq sis... 😊