Twin ke single 🤲🏼

Selamat ptg semua ☺️ kite bru 8 week td sje la g swasta scan .. doc kata twin tp die pon cm ye ke x ,die ckp mcm nmpk 2 kntung ,,yeke ?? 😅😅 yg atas tu xjelas sngt mklom la perut tebal. #Second_Baby

Twin ke single 🤲🏼
2 Balas

wahh , nampak pon mcm twins jugak ni.. tapi tak pasti la kene tunggu baby besar sikit yee.. taniah awak.. kalau baby twins kene double jaga betul² tau banyak risiko.. semoga awak dan baby sihat² dan dipermudahkan segalanya aminn..

2y ago

itulah doc pon kata mcm tu ,kna tnggu besar skit bru nmpk ☺️ iyurp betul kna jga btul2 ,insyaallah terima kasih awak 🤗🤗amiin2 🤲🏼

Wahhhh tahniah 😍😍😍

2y ago

terima kasih awak ☺️ tp tak pasti lagi tnggu g buat buku scan semula 😊