hb low

Mood down sngt sebab hb low 😞

2 Balas

Sis try minom pati buah delima. Saya macam2 amalkan, ubat dr dokter pon saya tak skip makan tapi still hb low. Dh naik 31minggu keatas sister bagi rsa pati delima dia beli, baru try 2hari. Esoknya appoitment check hb alhamdulillah naik.

In shaa Allah boleh naik lagi. Kurangkan caffein. Banyakkan makan jambu batu, kurma, bayam, kerang, daging. Minum air limau kasturi tanpa gula hari2. Minum sekali time makan ubat kk.