Berat kandungan

Momyz, sy nak tanya betul ke kandungan 7bulan baby mesti kena berat 1kg ? Bby sy berat skrg 700g dr bgthu kandungan masih kecik...and dr suruh stablekan berat baby.. So siapa ada tips nk bg bby besar and stable berat dgn usia kandungan ? Pls bagi cadangan..

19 Balas

Mnum susu coklat..berat bby akn naik cpt...sy hritu 28mggu scan berat bby 1.1kg...31mggu scan balik berat bby dh cecah 1.9kg...doktor ckp bby besar..sy gdm sis..bby mmg cpt besar

4y ago

Susu coklat sedap sis...sy klau xsgkut gdm mmg setiap hri la mnum susu coklat