Berat kandungan

Momyz, sy nak tanya betul ke kandungan 7bulan baby mesti kena berat 1kg ? Bby sy berat skrg 700g dr bgthu kandungan masih kecik...and dr suruh stablekan berat baby.. So siapa ada tips nk bg bby besar and stable berat dgn usia kandungan ? Pls bagi cadangan..

19 Balas

Kalau nak baby besar kena makan atau minum yg bersumberkan vitamin c

4y ago

Waaah. Ok nnt sy try! Terima kasih sis ❤️

sya scan semlm di kk 28 week 4day berat baby bru 1167gram...

Saya 27 week 1.3kg😅 selalu minum fresh milk ngan nestum oat.

4y ago

Waaaa. Bambam laaa nnt baby kan. Hihi Nnt sy nak cuba jugak lah macam sis . 😋💋

Sya 32w2d berat..baby dlm kndungn 2kg dha normal ke ya

Try banyakkan minum susu. Sy scan masa 28w berat baby 1.1kg

4y ago

Ok noted ! Tq info sis . Nnt sy cuba ya ! 😘💋

Saya 28week.. hari ni scan.. baby saya 1.2kg...

sy 28w 1.5kg .. bsar sgt ke eah 🤭

Sy 29weeks+ bby 1.29kg 😁

Banyakkan minum susu

4y ago

🤗