Botol Susu

Hi momy smua ble suggest tk momy smua pki botol ssu apa y bgsbutk newborn bby

10 Balas

Botol susu yang sokong puting anti colic. New born saya guna Fiffy Baby saja, guna puting latex yang rupa leper macam bila baby direct breastfeeding. Bila baby dah usia 5 bulan baru saya tukar ke Philips Avent.

Masa awal2 sy pakai tommee tippee, then 2bulan baby dah start memilih taknak tommee tippee sbb teet keras kot.. Skrg pakai pigeon, teet lembut..

4y ago

Kalau fit boleh pakai teet pigeon ok je.. Takyah bazir beli botol.. Beli teet je..

Waktu baru lah it sy bg pigeon. Dh besar sikit tukar avent. 💜💜 xkisah brand apa, janji sesuai dgn penerimaan Baby 😘😘

Teat pigeon wide nect..botol fiffy biasa

sy belikan pigeon

comotomo sisss .

4y ago

Ok sis baik tq smua duggest

Pigeon better

pigeon..

Pigeon

4y ago

Sama2. Semoga dipermudahkan urusannya

Pigeon