botol susu newborn

bole suggest tak botol susu yg sesuai untuk newborn

7 Balas

Ikut yr budget sbnrnya. Yg penting is puting, botol xkisah sgt. Blh try MAM, not too costly. Bby sy ngam dgn puting tu & tak nipple confuse klu df.

2y ago

trima kseh ye

sy guna brand pigeon, jnis wide neck and anti colic. wide neck sbb dy bentuk mirip breast. so far baby sy x prnah nipple confuse.

2y ago

macm ni kna msuk apple baby survey stu2 😄

nak selamat cuba avent dulu 👍🏻👍🏻 yg puting lembut punya sbb puting dia sama dgn puting ibu 🤍🤍

2y ago

Haah saya pon newborn beli yg kecik dlu 2oz

Saya pakai avent , anak saya suka sangat sbb puting dia lembut jgk macam kita punya tu😍🙈

x kesah botol apa, janji puting dy berlubang kecil n size utk 0-3months.

Saya selalu beli brand Avent..

ikut pada kemampuan