Botol susu untuk baby

Hi bakal2 momy ..Boleh suggest tak botol susu apa yang elok untuk baby ..xda pengalaman first baby.. Hehee

4 Balas

Baby newborn ni puan akn terkena kolik. Either bf or fm.. Risiko kolik ttp ada. Cuma klu bf sikit je. Berbmding dgn fm mmg baby akn krp kolik. Klu mampu, beli yg anti kolik.. Utk elak kolik[ perut kembung]. Sbb baby mmg tidak akn selesa sbb kolik ni.

semua jenis pun ok bergantung pada baby sebenarnya 😊 ada org prefer botol mahal tp sy suka jenis y biasa je 😊 janji baby minum

beli botol anti colic. mcm Mam, Dr brown supaya baby tak kembung perut.

utk newborn saya beli yg biasa jer. Yg pnting free bpa..