botol susu newborn

hi mommies! nak minta suggest botol susu yg terbaik untuk newborn 🤍#firstbaby

3 Balas

hai mommy. 3 orang semua botol yg berlainan tapi semua okay untuk baby saya. first baby pakai avent. mahal tp berbaloi. 6 bulan sekali tukar botol - anti colic - bpa free - reka bentuk botol menarik dan functional - tak leaking - lebih semulajadi (botol natural) sebab puting botol tu mimic nipple ibu jadi baby tak menolak utk susu botol. second baby pakai anakku sbb dah berhenti kerja jadi focus on direct bf je. 3 bulan sekali tukar botol baru. third baby guna brand autumnz botol ppsu boleh guna 6bulan hingga 1 tahun. - tahan panas (suhu tinggi) - tahan hentakan - tak serap bau dan warna - bpa free - harga boleh tahan

2y ago

tp utk newborn ni, focus on direct feeding lgi bagus 😊

Botol hegen. Mmg mhl tp berbaloi sbb tahan lama.

2y ago

thank you sis for sharing! ada survey juga haritu tp mmg harga keras sikit kan

Sy beli Dr Browns anti colic

2y ago

thank you sis sharing ❤️