scan

Hi momy semua.. Nak tanya.. 5 bulan dah boleh scan jantina x?? 27.7.2020 ni jumpa doktor utk scan.. Tapi scan nanti tu doktor akan scan jantina ke?? Atau kalau scan jantina pegi tempat yg berbayar?? Sorry xtau sangat sebab anak pertama.. Terima kasih 🙈♥️

2 Balas

dah boleh dah. tp slalu kk x scan jantina masa 20 weeks. kena pegi klinik swasta. klu swasta 13 weeks dah boleh scan jantina..

Scan tu nk tengok keadaan baby. Bole la tanya kt doc jantina baby apa. Klo nak print kk takde. Kne pi private