scan jantina baby 5 bulan

salam . nak tanya . kalau scan jantina baby 5 bulan dan dah tau jantina adakah jantina tu dh confirm atau jantina tu akan berubah ? curious . #firstpregnancy

2 Balas

Biasa klu dpt doktr pakar tgk dorg leh confirmkn jntina...tp sbgai Muslim kita msih percya qada n qadr Allah...wlupon mnsia ckp A tp dgn kuasa Allah leh tukar B...so klu taw jntina pon still xleh tlalu percya..klu bab beli bju bby senang beli y jnis unisex je ..sekdr bkgsi pdpt..;)

Kalau dah confirm selalunya betul Kadang2 je scan tu salah. Melainkan doktor kata, 'mungkin' (tak confirm).