Gender Scan

Hi moms semua, nak minta pendapat. Kalau macam ni memang girl ke? Risau la kena scam jantina 😂 Doktor pun mcm yakin confirm girl, sebab time details scan mmg dia tunjuk terus. Terima kasih #seriusnanya #firstmom

Gender Scan
33 Balas

ha ah.. sudah terang lagi jelas.. sy pun dapat gini time details scan.. doc kate 100% girl.. tp waallahualam kalau Allah nak tukar kan.. siapa kite.. 😊 yakin tuh dia tunjuk.. kalau cmni kedudukan baby tu cantik..

2y ago

ha ah.. mmg cantikla tu.. hihi.. same la.. sy pun ayahnye excited dh tgk bila doc kate 100% plk.. beli la semua pink2.. slalu usik ayh dia.. klau kuar boy cmne? brg semua pink.. ahhaa.. nasib la dik pakai pink.. doc kate 100% sgt😂

Saya masa buat detail scan girl.. dekat KK pun scan doc cakap girl.. tapi bila orang tegur bentuk perut macam baby boy terus jadi tak yakin😆 dah lah excited beli barang pink pink haha

2y ago

Aamiin yra🤲🏻 Tahniah sis semoga ibu & baby sihat hendaknya🌹

saya pon nampak scan girl.. tapi sy mcm xyakin😅 apapon baju pink dah beli sikit haha. husband ckp xpe beli je. bagi lepas gian nk shopping sgt 😆

2y ago

Ye awak. Hahaha saya excited nak beli pink. Tu nak tanya confirm ke girl. 😂

Ye sis sama dgn saya mmg confirm girl sbb dah 3 kali scan buat details scan apa smua mmg betul girl. Saya dah 30 weeks hehe. Kita geng👍🏻🌸

2y ago

Hehe geng gegirl🌸 terima kasih sis! InshaAllah mudah2an amin moga urusan kita semua dimudahkan Allah SWT amin🤲🏻❤️

sama lah.. scan nampak bunga tapi ramai cakap boy bila tengok bentuk perut🤭 risau nak beli baju girl banyak2 takut keluar lain pulak

2y ago

ye bentuk perut mcm boy bila scan girl.. tu takut kena scam bila keluar nanti🤭 tapi dah ada beli brg wrna pink.. ghisau kena scam dgn anak sendiri😅

kalau tengok memang girl kiri kanan tu kaki. kalau boy nampak pistolnya.. xpon buat lg sekali growth scan. dkt sonobee rm18 je.

2y ago

mungkin juga, tapi kalau bidan tengok perut,biasa betul, pasal seri muka ni xsure.. b4 nk gi scan. pujuk baby tunjuk. bagi tahu la mama/umi/mummy nak beli baju baby ni 😄. makan manis mcm aiskrim/air manis b4 scan. baby aktif sikit.

hi momy sekalian . biasanya nak tahu jantina baik scan brapa week ? 🥺 #firstmom #ingintahu

2y ago

Paling cun 20weeks above.

yup boboy mcm ni hihi

4mo ago

Sis nie boy ke gurls.doc kata boy.tapi doc kata tak ada pistol

Ok latu. saya dh 35 minggu pown x taw lagi jantina. dya x maw tunjuk. tapi naluri kuat rasa pompuan

kalau pendapat saya pun nampak macam girl tu sis .. insyaAllah 💕

2y ago

girl sis mcm anak Sya ni..scan nmpk mcm tu juga..skli keluar Memg girl..🥰