Berak darah

Momy semuaaa tlg…. Anak saya sebulan dlm 2/3 kali berak ade darah setitik mcmni. Kenapa ye😭😭😭 pernh tye doc. Die kata tkde ppe melainkan darah penuh pampers… kot momy ade pengalaman boleh share tk punca apa yee😭 anak saya bru 2m+

Berak darah
4 Balas

keradangan usus..normal ank sy pun pena.. kadang ank sembelit shri dua xberak

2mo ago

Anak sis pun selalu la ye ade kuar drh mcmni kdg2?

Pergi hosp sis. Takut infection e.coli if girl or infection lain

2mo ago

Okay sis. Terima kasih🤍

masa berak dia meragam x

2mo ago

kalau bby x meragam mkna nya dia masih ok..