Baby berak ade tompok darah

Hai mommies. Ade x bleh share pengalaman anak saya br masuk umur setahun ade darah dalam najis die. Pergi hosp doc cakap biasa baby mungkin keracunan sbb suka kutip bendasing dan msk mulut. Orang tua² ckp tukar susu.

1 Balas

harap puan dh pergi jumpa doktor lain hari ni for second opinion. sy rasa pelik doktor boleh ckp itu perkara biasa

3y ago

trauma rs nk g hosp. bw g sbb cirit birit xdemam tp kne swab mujurlah negatif nk g pula fikir 2x. kesian baby bila kne swab.