Baby 7 ary kencing berdarah

Assalamualaikum nak tnya anak sy ade kuning dan kerap berak2 yang peliknya bile berak die akan kuar darah dekat kemaluan,kalo dlm seary 3 kali die berak sekali berak tu akan keluar darah dan lagi 2 tu x keluar...kenape ea? Adakah sbb buang kuning tersebut atau kenape ea?

2 Balas

Dah refer doktor? Tak normal bila ada darah. Tiada kaitan dengan kuning.

kalau ada darah tu means tidak normal mummy..refer dr cepat2 tau🥺