PENGALAMAN PAKAI IUCD

ibu2 boleh share yg pengalaman pakai iucd...selepas pakai iucd berapa lama darah tu keluar ye ,sya pakai iucd lps ank dh sebulan pakai iucd jumaat lps doc ckp lps pakai akn ade darah keluar dlm 2 or 3 hari mcm tu ...ibu2 berapa hari keluar darah lps pakai iucd yerr??plss mohon share sye takut plk #bantujawab #ingintahu

1 Balas

Kalau darah still keluar dalam seminggu better sis p jumpa balik doctor yang pasang iucd tuu Setiap orang tak sama Saya lepas pasang takda keluar darah