trimester pertama

Hello momy momy.. Nak tante.. Pregnent ni selalu sahaje nak buang air kecil.. Tuh normal x.. Sebab saye satu hari bnyak sangat ketandas kencing.. Smpai sorry.. Bawah ini pun rasa sakit.. Nak kencing pun rasa takut ?

7 Balas

Normal sis..macam sy tanda pregnant mmg nak kencing je sampai tak boleh control..so far dr awal pregnant sampai skrg 6 bulan masih kerap kecing..tak de kencing manis & kencing tak kotor..cumanya banyakkan minum air masak..takut kecing kotor..jgn tahan kencing ya.

Normal sis.. Saya smpai skrg lagi kerap ulang alik toilet.. Kene bnykkn minum air kosong sehari.. Jgn thn kencing tau,letih ulang alik powm kene buang.. 6ti effect untuk baby dan mummy klau kencing kotor ni..

Mungkin kencing kotor ? Banyak minum air tak ?

Normal sis😣

Normal sis...

Normal sis.