Wish momy to be

Dah 5 Hari loya ja..Nak xnk kena la pksa muntah jugak Baru rasa ok..y heran tu..muntah Ni Malam ja...klu pasal mknan...mkan X sama tiap hari..bnda lain2...sembelit pun Ada juga ...y mak duk Tanya dah...mengndung ka...ish X taw la mak..X smpai waktu period lagi pun...tapi kencing Ni aduh...jemm...kencing kerap sgt smlm ja 3 ke 4 Kali pi kencing..dah la muntah dah smlm dah pi toilet Buang ayaq besaq sembelit...rasa meloya tu...aishhhh 😂😂lain sgt nihhh

1 Balas

buat la UPT. kan senang. dapat terus jawapan

8mo ago

hormon tu. perubahan lepas kawen. nanti kalau lewat period, cek la