SUPPLEMENT

Hi momy.. Momy cha nk tnya la kan.. Momy2 semua ada x yg time pregnant pun masih minum supplement utk jaga kulit... Mcm susurizqi,dianz,mamadil,apa² je lah supplement mcm tu.. Ada x?? Sbb sejak pregnant ni skin momy cha mcm makin burn dan kering.. So, ada cdgn x nk amalkan apa utk lembapkan dan cerahkan balik my skin..

15 Balas

Sebab hormon kot sis, biasa pregnant mommies breakout.

X pyh mkn supplement sis.. concentrate mkan ubat yg klinik bg tu dgn vitamin skali.. tkt kesan kemudian hari.. just sapu losyen dkt bdn2 yg kering tu sis..

5y ago

Most welcom

Minta nasihat doktor sebaiknya. Kalau saya, saya, saya ambil vit c sebab haritu kena gerd yang pedih bila keluar angin kat tekak. Vit c pun elok sis. Tp cari yg kandungan mg yg xtinggi sebab nurse ada bagitahu, minimum kandungan vit c cuma 100mg ja sehari..

Time mengandung tak perlu ambik mna2 supplement.. takut nnti effect baby... baik minum air juice , mkn mkanan sihat time preggy.. supaya bby sihat..

Tak perlu. Better focus dgn ubat yg doc bagi