Bayi 6bulan

Hello momy, mau tanya.. biskut yang untuk bayi tu? Sesuai dari unur 6m ke? Atau bila dia ada gigi je? share pengetahuan ya momy semua. Thankyou

2 Balas

seeloknya follow menu dlm buku baby tu dulu. jgn kenalkan garam,gula,perisa tambahan or pewarna tambahan bagi baby 2 tahun kebawah. selalunya mknan segera dkt kedai ada kandungan gula yg tinggi wlaupun mention natural. baca label dulu sblum beli.

sesuai 7m and above, biasa biskut baby cair dimulut . walaupun baby takde gigi, gusi mereka kuat. cari yang tiada tambahan gula/perasa.