Biskut bayi

Biskut apa yang sesuai untuk bayi 10 bulan. Asyik makan biskut baby bites je. Biskut milna manis sangat pula . Blh share biskut yg kurang manis

8 Balas

tgk mall mne yg awak peg.. klu aeon, jaya grocer mcm tu ade brand korea hrga dlm rm15-rm18 mcm tu.. yg tu pun jenis rice cracker/puff.. x manis.. cuma hrga mahal sikit dr baby bites..

2mo ago

dlm shoppe atau tiktok ada. boleh search ikot nama puan farah sebutkan😊

sy slalu belikan biskut korea ni.. dekat kedai baby suri.. kedai very important baby pon penah beli jgk..

Search website 'Oh My Baby Food'. Lots of varieties

kalau risau boleh buat sendiri biskut baby 😊

cuba sis tgk kt tiktok, ada mcm2 jenis biskut baby.

2mo ago

🥲

buat sendiri 1x buat makan seminggu

Cuba sis g manjaku..situ bnyk pilihan

2mo ago

dh pegi. mcm terhad. sbb stgh ada yg umo 12 bln ke atas

HEINZ TEETHING RUSKS.