Due date October 2022

Hello momsie to be ! Ada tak yg due this Oct 2022? 😍

30 Balas

ikutkn sy due 7/10 jgk..sblm nk cek urin +ve..pstu slang bpe hr saje nk cek lg..-ve plk g scan .kantung ade tp x cntik..refer hsptl tp sy x g pn..lps 3 mgu sy g klnk scan lg..cek urin mmg -ve pstu scan..kate mcm kntung da kecut..tp sy xde tnda2 kua drh pn..skit pgg kjp2 tu ade laa...tlg sy momm..skrg 8w3hr

2y ago

saya.. insyaallah 19/10

kalau ikut app ni dan tarikh last period saya 9.10 ni tapi taktau la kann.. sebab kk tak bagi tarikh betoi² lagi.. hari ni saya ngam² 8 minggu.. doakan baby saya sihat dan kuat.. ameen , inn sha allah..

2y ago

belom lagi awak.. tapi dah buat appoinment amik tarikh untuk buka buku.. saya buka buku 15.3 ni cukup 10minggu waktu tu..

🙋🏻‍♀️ sama, due October jugk.. first scan due 10/10 tp kna repeat scan lg esok sbb utk double confirm blk tarikh due date sya. period sebelom ni x regular.😅

2y ago

Tahniah 😍 Semoga dipermudahkan urusan

insyaAllah sy pun buln oct jugak.. sebb skrg bru 5w 4d.. doakn y baik2 ye.. sebb thun lpas buln 11 baru lpas gugur.. jadi kli ni.. btul2 bhrap sgt2... 😍😍😍

2y ago

sama juga sis. 22/11/2021 missed miscarriage masa 9w. Sekarang alhamdulillah pregnant 9w jugak dah, dan dah bukak buku pink. Berdebar jugak. Moga Allah permudahkan pregnancy kita kali ni aamiin ya Rabb

Baru masuk 6 mggu...oktober jga tp tarikh belum tau lg...bidan suruh dtg buka buku pada 6/4 yg akan dtg ni...lps tu baru tau tarikh due oktober nya

2y ago

TQ...🥰

Penantian 8 tahun.. baru je disahkan hamil 4 minggu . Doktor inform 30.10 due . tapi masih baru LG kan.. 30.10 sama date kelahiran anak pertama..

1.10.2022..insyaallah..tapi mungkin awal sikit sbb saya csec+btl... ada yang dah buat buku?? saya doktor suruh buat lagi 2 minggu.

Tahniah.. 1st scan week 6 doc ckp due 4/10, 2nd time scan doc ckp 10/10. Semoga baik2 saja hingga bersalin 🥰

Sayaaa! baru masuk 5w 3d.. inshaallah, due bulan october ni sama bulan birthday dgn daddy dia 🥰🤲🏻

birthday sy awal oktober , tp baby sy keluar awal july kalau keluar sama blh sambut sama2 haha 😂

2y ago

Kalau dapat tarikh sekali memang syok 😍👍🏻