Due date 2022

Hai..selamat pagi dan assalamualaikum mummy semua..ada ke dalam nie jangka pada 2022..share due date..#pregnancy

475 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

06/022022 first bby.. in shaa Allah smoga kite smua dan bby masing² dipermudahkn sgala urusan dan dijauhkn daripda penyakit..aamiin...

2mo ago

ada.. Saya minum susu low fat.. marigold dgn HL plg rendah kandungan gula dia.. tp kena jarak dgn ubat ya.. ubat x boleh ambik skali dgn susu...

Due date 9/2/22 anak first , tapi kene paksa bersalin awal , anak besar 3.4kg takde gdm .. sekarang tengah warded , induce ubat pagi tadi 7.45am 21/1/22 .. tengah tahan sakit .. doakan semoga dipermudahkan segala urusan kita semua .. in shaa Allah , Allahumma amin

3mo ago

@Syida Fyda, Alhamdulillah . Masa doktor scan 3.4kg .. tapi baby keluar 3.0kg ..

Kita in Shaa Allah 29/04/2022.. First baby ☺️ gementar tp excited jugak. Mudah mudahan ibu2 dan bakal ibu baru mcm saya dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni sampai la dah tiba saat kita utk deliver baby nnt ☺️ Aaaamin~ ❤️

[email protected]/5/2022..first baby after 5 tahun.. inshaAllah.. semoga kite semua dipermudahkan segala urusannya.. baby & mummy sihat2 je.. & doakan penyakit gemuruh sy ni hilang.. darah naik je bila kat klinik..

21/2/2022 Saya ada gdm tak boleh bersalin lebih drp tarikh jangkaan bersalin tapi sbb dh start mkn ubat metformin doktor ckp kena bersalin awal iaitu tak lebih 38w. Huhu. Tak tahu la bila bersalin.

1/5/2022.. Anak pertama setelah 8 tahun berkahwin. Doakan kami ye.

4mo ago

alhamdullillah, tahniah🥰

sya 23/1/2022ni,2hri lgi. first baby..risau ha 2 hri lgi,tpi xdak tanda2 lgi..baby gerak smua ok.cuma risau🥺23/1/22 ni nk kna p klinik,24 plak nk kna scan..moga dipermudahkan 🤲

4mo ago

Semoga dipermudahkan untuk esok .. semogaa ibu dan baby selamat dan sihat ii aamiin 😍

TapFluencer

insyaallah hujung bln 2 tahun ni..ank ke 4 dah.. semoga Allah SWT permudahkan segala urusan untuk bersalin nanti Aamin3 🤲😊....takut ada berdebar pun ada.huhuhu😅..

21/4/2022 insyaallah anak pertama.semoga semua IBU2 dan bakal ibu baru.diberi kesehatan yang baik sampai hari melahirkan..Aamiin..

3mo ago

Masa scan 22/4/22. Second 23/4/22.first baby

28/4/2022 inshaa Allah..1st baby♥️.doakan saya.didoakan semua ibu2 dan bakal ibu sihat sentiasa dan selamat bersalin dan dikurniakan baby yg comel2 dan soleh & solehah🥰.

4mo ago

beza sehari la kita saya 29/4 😊