due date april 2022

Ada tak kat sini geng due date April 2022? dah ready ke nak ganti puasa sebulan 🤭 sy 5.4.2022 😘

61 Balas

Saya due 7/4 tapi perasaan rasa mcm keluar bulan 3 ni. Skrg dah 37 weeks dan baru saja disahkan postive covid. Simptom saya teruk dan sampai nadi laju jadi hospital tahan untuk pantau. Dalam hospital pun dalah dgn tgh sakit covid cuba utk lawan and kuat at the same time sakit perut mengeras sakit celah kangkang sakit pinggang sakit belakang sakit tetek denyut2 puting mcm dah keluar susu sikit2. Mmg all out habis sakit dah. Doakan saya ye semua ni first baby. Sedang kuarantin hari ke 3 di hospital. Harap boleh cepat balik kuarantin di rumah.

22.4.22 kemungkinan bersalin cepat 10.4.22 semoga dipermudahkan urusan saya bersalin amin ya Rabbal Alamin 😘 puasa tahun lepas pun belum habis ganti sebab bersalin time puasa 😅

15th April 2022 💕 Semoga semua mummy April dirahmati dengan persalinan lancar & baby sihat!

2y ago

14hb april 2022 tapi czer kali k 4...skrg ni pun 34minggu rasa sakit2 pingng perut sllu mgeras jk...smoga d prmudakn laa..aminn

24/4/2022 😚🌙 harap la bsalin awal.. celah kelangkang dh rasa sakitt ya amaaatt.. nak bangun nak jalan pun dah sakit.. 😅 dgn baby kuat aktif bgerak..

2y ago

Due date kita sama

Macam sy due dalam 22.4.2022, harap laa bersalin awal bulan 4. Boleh laa raya nanti makan ketupat bagai 🤣

2y ago

Sy pulak due 21/4. Harap baby klua dlm bln puasa je jugak sbb nk bg die cukup 37mgu jugak paling kurang. Taknak bsalin prem. so sy dh ready awal2 org lain raya nt sy tengok je.. sy dh mkn sesiap dh menu raya yg sy terliur time pegnant ni. Raya awal org kata 😂

21.4.22...semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt 🤲🏻🤲🏻...doakan sy dapat besalin normal kalini...anak yg 1st emergency czer

Semoga urusan mommy bersalin nanti dipermudahkan dan moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻🤗

25/4/22….Tpi mcm xde tnda nk kuar awal pun… baby duk gerak aktif je… bahagia je die kat dalam ni…

8/4.. 1st baby.. nervous nie.. Alhamdulillah baby aktif.. mami nya yang tahan sakit..🤭🤭🤭

Sayaaaa 10 april haha nasib baik suami kata nanti dia teman ganti puasa,semangat sikit rasa 😂