Mintak berikan pendapat ye

Hi moms, sya nak tanya la . Lagi dua hari baby sya nak masuk 2 bulan . Soalan sya normal ke baby tak buang air besar ? dah seminggu baby tak berak . Pada mulanya risau juga cadang nak pergi klinik tapi sya cuba google cari info ramai yg kata normal sebab baby sedang mencerna makanan . tapi nak juga la tahu pengalaman mommies yang ada pengalaman yg sama pda baby mommies . oh ya , sya breastfeeding only . Apa patut sya buat ye ?

2 Balas

anak saya tak berak 3 hari da risau 😅walaupun bf, saya letak minyak kayu putih kat perut, betis dan tapak kaki, urut sampai jadi lembut betisnya. Dan buat exercise kaki anak slow² , setgh jam tu baru dia berak. Banyak 😅😅 Alhamdulillah

Hi mommy. Normal kalau breastfeeding sahaja. 2 weeks pun ok lg.