Baby tak berak 3hari

Hye mommies, nak tanya . Baby 2 bulan 20 hari x berak 3hari normal kea ? Sya first mom .baby fully bf . Tapi dia xda meragam apa laa. Cuma sya risau dia x berak. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

fully bf tak berak normal sis, ada yg 2week pun ada. janji dia kerap kentut, kencing, tak kembung perut, tak meragam ,aktif okay .

1y ago

takpa faham, sbb saya awal dulu pun risau juga, selalu berak tiba tak ,jadi mcm pelik pula. tapi sekali dia berak, mmg sedap sgt bau dia. 😂 .