Spina bifida .

Hi moms , skrg sy preknen 7w dan sy ada history baby meninggal dalam perut ketika kandungan berusia 29w6d disebabkan spina bifida. Then sy ada terbaca artikel , klu ada history spina bifida , mom kena ambik asid folic up to 5mg . Masa buka buku pink haritu sy ada bawa sekali buku lama yg ada maklumat sejarah kandungan saya . Tp still kk bagi sy new obimin , yg kandungan asid folicnya cuma 1mg sahaja . Adakah ok atau saya kena beli asid folic tambahan dari farmasi? Tqia moms .

Spina bifida .
9 Balas

Boleh ambil folic acid tambahan. Nanti jumpa doc yang kkia tu, bagitau history. Takut nurse tu terlepas pandang je.