Berat badan 😅

Hi moms, penah terjadi tak berat badan naik 5kilo dlm masa sebulan ? Atau ada yg lebih ? Daripada 16week - 20week berat sy naik 5kilo, muke tangan kaki semua ok.. perut je makin membesar.. itu pun org kata perut xnmpk besar 🤣 ada yang nak share pengalaman moms2 tak 😍

1 Balas

sama mcm sy...naik 3 kg.masa 12week 60kg.skrg br 16week dh 63kg..start esok sy kne g check up 2 hari sekali plak...

2y ago

Check tekanan darah kan.. semoga baik2 je tau.. tp kalau baru lepas mabok.. berat naik tu normal rasanya..