Berat badan naik sikit

Assalammualaikum & hi. Saya dh masuk 19weeks mengandung. Tapi berat badan tak naik banyak. Ada dalam 1kg++ je naik. Berat baby dalam perut pun tak naik juga ke? Atau ada sesiapa yg ada pengalaman berat badan naik sikit tapi berat baby dalam kandungan naik je sebenarnya?

1 Balas

masa scan kan akan kira sekali berat baby? dr takde bgtahu ke? saya turun berat, pastu naik pun sikit tp berat baby normal. dah bersalin dah pun n mmg baby ok je

2y ago

saya ada tanya doktor tapi doktor tak cakap apa. doktor cuma suruh saya buat detail scan sbb buka buku agak lambat. dia suruh tunggu 18-20 weeks utk detail scan. kiranya berat badan awak naik sikit je ye? tapi baby ok je kan.