Missed Miscarriage

Moms, ade sesiapa pernah mengalami missed miscarriage tak? Boleh kongsi pengalaman & tips ape2? Sy td pergi scan kali kedua. Kalau ikutkan dah 10w tp doc scan masih lg bersize 6w mcm 1st scan 3 minggu lps. So doc assume sy kategori missed miscarriage & perlu refer ke pakar. Sy tak taulah sy patot berharap lg atau redha jek mmg dah takde harapan ???

9 Balas

Saya pernah alami. Tu tandanya kandungan tak jadi. Takpe jangan sedih sebab baby tak jadi janin lagi sebab tak ada heartbeat lagi kan. Nanti Dr bg masa keluar sendiri.

4y ago

Tak perlu sebab tak bentuk janin lagi. Belom ada heart beat lagi.