Possible missed miscariage

Salam mommies.. sy turun darah xstop dah 4hari..jenis darah tu mcm hujung2 period..sy ada pegi PAC kecemasan..doc ckp possible missed miscarriage 😔dorg bg date lg 2mggu jumpa pakar.. next td ada g swasta, and scan doc ckp heartbeat dah xda..janin masih ada dlm rahim..date pegi KK sama dgn tarikh jumpa doc pakar dekat PAC.. mana ptut saya g dulu? Yg ada pengalaman mcm ni.. please help me #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

Possible missed miscariage
9 Balas

pengalaman sy mengandung kali ni..start 6w keluar spotting(brownish) on off..masuk 7w spotting makin byk, terus ke klinik berbayar..doc scan..terus doc prescribed duphaston (ubat kuat rahim) sbb sy ada history 2x mengandung dgn kelahiran mati 24w & 27w..terus consume smpai 14w..skrg dh stop duphaston..on weekly proluton injection plak..skrg 15w..next week, appointment utk psg arabin pessary sbb pangkal rahim pendek..doakan kandungan sy kali ni full term & baby lahir sihat wal'afiat🤲 sy doakan sis jugak dipermudahkan urusan mengandung dan bersalin🙂

2y ago

semoga Allah permudahkan segalanya puan amiin iya Allah selamat semua

sy start 5w sampai 8w spotting. betul² cukup 8w spotting tu hilang. pergi hosp doktor check takde mslh. baby elok je dlm kantung. doktor ckp selagi takde keluar ketul² jgn rsau.

Pegi jumpa pakar sis…kk xdak de dr pakar.btw sy nurse.if bleeding mkin byk pegi kecemasan cepat yea.jgn tunggu…

pergi direct PAC hospital.. sana ramai doktor pakar.. at the same time call kk ckp xdpt pergi sb tarikh sama dgn hospital.

Better pergi pac pakar la sis. Kalau kk alat tak cukup

2y ago

Sama2..😊 Takpe kita belajar sama2. Doc pesan kat saya kalau ada bleeding/spotting terus pergi PAC atau emergncy..Jgn pergi klinik atau lengah2 utk cek

pegi pakar terus sis..semoga dipermudahkan..aamiin..

Pegi kk kot sebab kalau tk pegi nt kena mrh.

Pakar terus.

pegi PAC

2y ago

kk tu call la . bgtau postpone d