Ikhtiar hamil

Mommyx2 yang pernah ikhtiar hamil boleh share tak , sy sedang ikhtiar tapi belum lekat lagi lepas keguguran tahun lalu kahwin dah dekat 2tahun sunyi sangat . ?

12 Balas

Ada masalah period x? Mcm sy ada mkn pil kesuburan sbb period on off. Sy pegi mengurut zuriat tiap bln. Make sure tau wktu subur. Bsama suami start wktu subur selang 2 hari 2 hari. Lepas bsama ckup tggikn kaki 30 minit and trus tido mengiring sampai pg

3y ago

awak berjaya Hamil ke