Ikhtiar hamil

Tahun 12/2018 sy pernah pregnat ectopic pregnancy.. skrng dah setahun lebih .. so ikhtiar utk hamil? Ada pape tips tak?

2 Balas

sy pun dlu ectopic. alhamdulillah skrg menunggu hari. apa y sy buat dlm usaha nk pregnant sy mkn madu,pati delima n minyak habbatussauda. minum tiap pagi campir tiga2 tu. lpas tu bykkan baca surah maryam kalau hari2 pun xpe. then kalau bdn obes try turunkan berat jugak. sbb berat bdn pun mempengaruhi hormon bdn. keep track hari ovulasi dgn pakai ovulation kit test. boleh beli kat shopee murah2. semoga dipermudahkan urusan sis .

3y ago

tahniah puan...semoga di permudahkan segala urusan puan...boleh sy tau ni kandungan ke berapa dan umur puan

sy pun baru lps operate bln 3 lps sbb ectopic...boleh tau ni kandungan puan ke berapa dan umur puan