Ikhtiar Hamil - Produk/tips & Supplement

Boleh share supplement/produk/susu/petua utk ikhtiar hamil selepas keguguran..tq dearest

16 Balas

Sy mkn asid folic tp aritu ade skip 3 hari sbb dh hbis lupe nk bli kt farmasi ni bru mkn blik,sblm preggy sy mkn ubt kesuburan clomid@ova-mit n sy hantu kopi n sireh family pnye petua nk subur n nk ank berderet kne mkn sireh n mnum kopi ble dh lekat jgn mnum smpai bby dh nk kuar klu tringin bole je mnum kopi..bergantung pd bdn kte sndiri la..

1.Lps period sehingga 5 hari lepas waktu subur boleh amalkan jus untuk matangkan telur. ( blend avocado+kiwi+kurma+epal hijau+madu+pati delima+perahan jus lemon+bee pollen) Try lah sis. Sy buat menjadi. 2. Acid folic sy consume tiap² hari jgk lps gugur ritu.. Gud luck ya.

folic acid jangan lupa makan makan makanan yang sihat utk stabilkan hormon boleh la cari produk yang diiktiraf, yakin, dan dipercayai nak makan makanan sunnah lagi bagus mcm madu, kurma sentiasa dlm mood positive

Saya pun pernah 3 kali gugur... Mengandung kantung jer.. Bila dpt tau dah pregnant balik, saya cuba ambil ma mariam waktu mggu ke 6 pregnant ...Alhamdulillah mggu ke 9 pregnant cuba scan dah nampak janin..

Sy mkn acid folic & consume jus mamom hope set romantik. Alhamdulillah dh lekat skrg... Lepas tu sy pantang minum kopi, teh & air gas. Sbb sy ni hantu kopi jgak...

4y ago

Mamom hope bole consume masa period tak sis

Try masu turki wawa zainal.. Sy cuba tu bln lpas lpas period trus mkn.. N now alhamdulillah.. Smga sis dpt brita gmbira jgk lpas ni..

5y ago

Klu sy try 1 btol.. Suami 1 btol.. Tp sbb mkn sma2.. 1 btol lg tu abis 1 lg tu mcm ade spruh lg.. Sr bru lg.. 5 weeks

Susu HL.. pastu makan laa buah2 sunnah.. Bersihkan dlm badan... Sblm tu detox dulu

Pm akak ni tau.. Sy sndri dah beli ubat akak ni.. Alhamdulillah.. Skrg dh 7w

Folid acid n jus herbs .. sy lupa nama dia 😆

4y ago

Jus herbs apa tu si

Senam. Makan makanan berkhasiat.