Gunting+ jahit

Hi mommy's.Saya dah selamat bersalin pada 7th Dec pukul 2.30pm (normal delivery) tapi ade gunting+ jahit sebab first delivery Belum discharge lagi...nak tanya sekarang i boleh gerakx2 macam biasa tak? Takut nanti tempat jahit buka😅 sorry first time mom.ingin tahu..jgn kecam saya🙏

6 Balas

Blh je gerak xde masalah pun. Saya lepas bersalin pun kena gunting + jahit juga. Habis je bersalin trus request nurse nak balik bilik🤣 Nurse pun terkejut baru bersalin 5 minit lalu🤣 saya kata ok je so naik wheelchair balik bilik trus mandi🤣… extra careful je la. Mcm pakaikan stocking or maternity pant mmg husband pakaikan la.

5mo ago

ok mummy.terima kasih mummy 😊